Může Vás také zaujmout:



Domů

Biofarma - Ubytování na farmě


Kousek za Zlínem v Lužkovicích odbočíte na kopec Juré a cesta vás zavede na rodinnou farmu Vránových. Věřte nevěřte, tady hospodaříme už devadesát let.

Historie rodinného farmaření sahá do roku 1920, kdy prapředci Tomáše Vrány koupili pozemky na samotě na Jurém, kde postavili chlévy a věnovali se zemědělství. Postupně vybudovali i obytnou část. Otec František Vrána s manželkou Marií začal hospodařit v roce 1990, když mu vrátili pozemky v restituci, od roku 1994 hospodaříme ekologicky. Od roku 2008 převzal farmu syn Tomáš Vrána . Fungujeme, jako rodinná biofarma a všichni pomáháme.

Staráme se o rozlohu 61ha, 33ha jsou pastviny, kde chováme masný skot plemene Limousine, ovce plemene Merinolandschaft se zaměřením na masnou produkci. 20ha je orná půda, kde pěstujeme pšenici, oves. 8ha zabírají ovocné sady, produkci zpracováváme a výrobky mají certifikaci a logo ekologického zemědělství.

Další zvířata, které naše biofarma chová jsou kozy, slepice, kočky a bernardýni.

Dále na biofarmě nabízíme agroturistiku a ubytování na farmě. Díky stylové hospůdce je biofarma přístupná široké veřejnosti s možností zakoupit si naše bio výrobky. Pěstujeme a prodáváme sušené ovoce. Prodáváme různé druhy povidel (švestkové, jablečné, hruškové, ...).

Vyzkoušejte ubytování na farmě!

Kdo má rád trošku netradiční ubytování, jistě bude nadšený z našeho Penzionu na Jurém. Nabízíme Vám nejenom útulné a levné ubytování, ale také agroturistiku. Toto ubytování ve Zlíně je díky svému vybavení oblíbené hlavně u rodin s dětmi, ale spojení budou i skupiny přátel. Více informací o aktivitách v okolí potom získáte na regionální stránce ubytování Slovácko. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Těšíme se na Vás!


ODBĚR NOVINEK:
Nepropásněte již žádnou akci, dny otevřených dveří, informace o produktech nebo slevách. Odběr novinek přímo na váš mail:
KONTAKTY:
Pod Jurým 63
Lůžkovice 763 11
Mobil: +420 605 289 205
Email: tom.stolar@seznam.cz
mapa
© Copyright 2021 BiofarmaJure.cz